Περίεργες συλλήψεις ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα
Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν δύο ανώτερους αξιωματικούς, οι οποίοι υπηρετούν στην ίδια υπηρεσία στην Αθήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία περίεργη υπόθεση με καταγγελίες κατά αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. εξετάστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και είχε συνέχει με συλλήψεις.
Οι «αδιάφθοροι» της Αστυνομίας συνέλαβαν δύο ανώτερους αξιωματικούς, οι οποίοι υπηρετούν στην ίδια υπηρεσία. Οι συλληφθέντες φέρονται να έκαναν χρήση υπηρεσιακών οχημάτων σε ώρες, κατά τις οποίες βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας. Πρόκειται για έναν αστυνομικό υποδιευθυντή και έναν αστυνομικό διευθυντή.
Η έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων ξεκίνησε, ύστερα από καταγγελίες που έφτασαν στους «αδιάφθορους».
Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη. Οι ίδιοι οι αξιωματικοί αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει από εδώ και πέρα κατά πόσο στη δικογραφία στοιχειοθετούνται τα αδικήματα ή όχι.
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



