Χειροπέδες σε σωφρονιστικό που έβαζε ναρκωτικά στις φυλακές Μαλανδρίνου
Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος την ώρα που επιχειρούσε να διακινήσει ναρκωτικά στις φυλακές Μαλανδρίνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικά στις φυλακές Μαλανδρίνου, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς του Α.Τ. Δωρίδας. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν 345 γραμμάρια χασίς και 108 γραμμάρια ηρωίνη.
Αναλυτικότερα, ύστερα από στοχευμένη πληροφορία που έφτασε στην Αστυνομία, εντοπίστηκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος στην κεντρική είσοδο των φυλακών Μαλανδρίνου (κατά την άφιξή του για να αναλάβει υπηρεσία) και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 345 γρ. χασίς και 108 γρ. ηρωίνης, 2 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και άλλα προσωπικά έγγραφα. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το όχημα του συλληφθέντα.
Ο σωφρονιστικός υπάλληλος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος του.
Σε άλλη περίπτωση, από διενέργεια έρευνας εντοπίστηκαν σήμερα το απόγευμα, σε κοινόχρηστο χώρο στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επτά συσκευασίες που περιείχαν 21,9 γρ. χασίς, 18,8 γρ. ηρωίνη και 18,3 γρ. κοκαΐνη. Άμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια αστυνομική και εισαγγελική Αρχή, ενώ διενεργείται παράλληλα πειθαρχικός έλεγχος.
«Νάρκη» το ενεργειακό για τα νοικοκυριά: Ποια μέτρα παίρνει η κυβέρνηση - Τι συζητήθηκε στο ευρωπαϊκό ραντεβού των 27
Η Γκιλφόιλ και τα αμείλικτα ερωτήματα της αμερικανικής στρατηγικής στην Ελλάδα
Στα όρια της εξαφάνισης η λίμνη Κορώνεια - Έχει χάσει το 94% των επιφανειακών νερών της
Νάξος: Ένα γαστρονομικό φεστιβάλ ανάμεσα στις ελιές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




