Κορονοϊός - Εμβόλιο: Σε 11.000 σημεία θα μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού
«Μακάρι όλος ο πληθυσμός να θέλει να εμβολιαστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για την ετοιμότητα της χώρας να υποδεχτεί το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και να εκκινήσουν οι διαδικασίες εμβολιασμού αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα γίνονται, μίλησε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του Open TV, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.
«Eίμαστε έτοιμοι. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι η άυλη συνταγογράφηση. Για όλους αυτούς τους συμπολίτες μας θα έρθει μήνυμα ή email, χωρίς να κάνουν κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργαντάς. «Πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να μην υπάρξει συνωστισμός. Μακάρι όλος ο πληθυσμός να θέλει να εμβολιαστεί. Σε 11.000 σημεία θα μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού για εμβολιασμό».
Δείτε αναλυτικά όσα είπε
Διαβάστε ακόμη
Τέμπη: Οργή και βαριές καταγγελίες συγγενών στη δίκη για τα «εξαφανισμένα» βίντεο - «Μπράβοι προκαλούσαν μέσα στο δικαστήριο»
Ένοχος για βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός Λάμπρος Φιλίππου - Η ποινή που του επιβλήθηκε
Οικογενειακό δράμα στη Λαμία: Εγκατέλειψε το 9,5 ετών αυτιστικό παιδί της στα δικαστήρια και εξαφανίστηκε
Βρέθηκε λάκκος εκτελέσεων των Βίκινγκς στη Βρετανία; Στο φως μυστηριώδης ομαδικός τάφος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



