Παναγιώτης Ραφαήλ: Χριστούγεννα στο σπίτι του με την οικογένειά του
Χριστούγεννα με την οικογένειά του στη Χαλκίδα κάνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με την οικογένειά του κάνει φέτος Χριστούγεννα ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στο σπίτι του στη Χαλκίδα, καθώς βγήκε νικητής μεγάλη μάχη που έδωσε για την υγεία του. «Ο Παναγιωτάκης μας έχει δει μεγάλη βελτίωση από τη θεραπεία που έλαβε στην Αμερική. Στέκεται όρθιος πλέον και το αναπνευστικό του έχει φτιάξει», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο Mega.
«Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι», σημείωσε ο πατέρας το Παναγιώτη ραφαήλ ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε «Θα κάνουμε Χριστούγεννα οι τρεις μας. Και μόνο που θα είμαστε στο σπίτι μας και υγιείς αυτό μας φτάνει, δεν θέλουμε τίποτα άλλο».
Όσον αφορά στον κορονοϊό, ο πατέρας του μικρού τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή διότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Ωστοσο, οι γονείς του αισιοδοξούν για τον νέο χρόνο και πιστεύουν ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα.
Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: «Συμφώνησα να μιλήσω με τους Ιρανούς» λέει ο Τραμπ - Κλιμάκωση προαναγγέλλει ο Νετανιάχου
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
«Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



