Εμβόλιο - Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε ο πρώτος ηλικιωμένος, Μιχάλης Γιοβανίδης
Ο Μιχάλης Γιοβανίδης είναι φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ο κ. Γιοβανίδης έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο κύβος ερρίφθη στη χώρα μας το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ξεκίνησαν τα πρώτα εμβόλια κατά του κορονοϊού. Πρώτη το έκανε η Ελληνίδα νοσηλεύτρια, Ευσταθία Καμπισιούλη, και αμέσως μετά εμβολιάστηκε ο πρώτος ηλικιωμένος, Μιχάλης Γιοβανίδης.
Ο 88χρονος Μιχάλης Γιοβανίδης είναι φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ο κ. Γιοβανίδης εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο Μιχάλης Γιοβανίδης, που κατάγεται από την Ορεστιάδα, προθυμοποιήθηκε μόνος του να είναι ο πρώτος που θα εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, όπως είπε και η υφυπουργός Υγείας Δόμνα Μιχαηλίδου, επειδή ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα στη σημασία των εμβολιασμών. «Εγώ θέλω να είμαι ο πρώτος!» είπε ο κ. Γιοβανίδης που εμβολιάστηκε καταχειροκροτούμενος από τα μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



