Καλάβρυτα: Με sms μετακίνησης για βοήθεια σε ηλικιωμένο πήγαν στο χιονοδρομικό
Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο και σε πολλές περιπτώσεις επέβαλαν πρόστιμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα χιονοδρομικά κέντρα παραμένουν κλειστά λόγω του lockdown και των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, ωστόσο κάποιοι έσπευσαν να επισκεφτούν τον χιονισμένο Χελμό κοντά στα Καλάβρυτα. Πήγαν να εκδράμουν, χωρίς όμως να υπολογίζουν πως η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους για την άσκοπη μετακίνηση των πολιτών. Ετσι, τη δεύτερη μέρα της χρονιάς, στα μπλόκα της αστυνομίας έπεσαν όσοι πέρασαν από τη διασταύρωση του χιονοδρομικού κέντρου.
Οι άνδρες του Α.Τ. Καλαβρύτων υποχρέωσαν πάνω από 30 αυτοκίνητα να αλλάξουν κατεύθυνση, αφού το sms που είχαν στείλει στο 13033 δεν αιτιολογούσε τη μετακίνηση. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις επιβλήθηκαν και τσουχτερά πρόστιμα, όπως αναφέρει το kalavrytanews.com. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν δύο οχήματα από την Πάτρα με νεαρούς επιβάτες και με χαρτί μετακίνησης για παροχή βοήθειας ηλικιωμένων σε χωριό των Καλαβρύτων. Οι αστυνομικοί μάλλον δεν τους πίστεψαν.
Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση Μερτς στον Τραμπ - «Είπε αυτά που δεν τολμούν άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες»
Η διαδρομή 220 χιλιομέτρων του 89χρονου πιστολέρο και το σχέδιο διαφυγής στο Στρασβούργο - Όλο το χρονικό
Σοκαριστικά στοιχεία για την εργασία στην Ελλάδα: Αυτοκτονίες και έκρηξη θανάτων
Το μέγα φιάσκο με τον 89χρονο πιστολέρο, οι αντάρτες που αντιπαθούν τον Σκέρτσο και το «τάκλιν» στον Σέρμπο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



