Πάτρα: Κατέληξε η 8χρονη Ειρήνη με οξεία μυοκαρδίτιδα που μεταφέρθηκε στο Μπέργκαμο
To κορίτσι νοσηλευόταν για αρκετές μέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η 8χρονη Ειρήνη από την Πάτρα, που μεταφέρθηκε με C-130 στο Μπέργκαμο, πάσχοντας από οξεία μυοκαρδίτιδα, ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, δεν τα κατάφερε και τα ξημερώματα κατέληξε, σύμφωνα με το OPEN TV.
To μικρό κορίτσι νοσηλευόταν για αρκετές μέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας της. Έτσι, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ανδρέας Ηλιάδης επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ζητώντας την άμεση εύρεση συμβατού μοσχεύματος.
Έπειτα από επικοινωνία του ΕΟΜ με τον αντίστοιχο ιταλικό οργανισμό, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της 8χρονης στην Ιταλία και η νοσηλεία της σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο προκειμένου να λαμβάνει συγκεκριμένη αγωγή, μέχρι να βρεθεί μόσχευμα. Δυστυχώς, όμως, ο οργανισμός της δεν άντεξε.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



