«Μέχρι την Τανζανία»: Ντοκιμαντέρ με μαθητές από τη Θεσσαλονίκη και την αφρικανική χώρα
Το ντοκιμαντέρ δεν έχει κερδοσκοπικό και γυρίστηκε με την συνοδεία 14 γνωστών καλλιτεχνών της hip hop🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μαθητές της Θεσσαλονίκης σχεδίασαν ζωγραφιές, τις οποίες έστειλαν μαζί με μαρκαδόρους σε μαθητές στην Τανζανία, προκειμένου οι τελευταίοι να τους δώσουν χρώμα. Όταν το έκαναν, οι ζωγραφιές επέστρεψαν και πάλι στη Θεσσαλονίκη και δόθηκαν σε ειδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.
Πρόκειται για μία «Πολιτιστική Ανταλλαγή», στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές ενός Λυκείου από τη Θεσσαλονίκη και ενός Λυκείου από το Μορογκόρο της Τανζανίας, ενώ το όλο εγχείρημα γυρίστηκε σε μεσαίου μήκους ντοκιμαντέρ, με την συνοδεία 14 γνωστών καλλιτεχνών της hip hop. Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Μέχρι την Τανζανία» και γυρίστηκε με στόχο να τονίσει την ανάγκη για «Πολιτισμική Ανταλλαγή», φέρνοντας νέο κόσμο πιο κοντά σε αυτή την ιδέα. Σκηνοθέτης και αρμόδιος για τη γενική εποπτεία του ντοκιμαντέρ είναι ο Θανάσης Δημόπουλος.
Το ντοκιμαντέρ, το οποίο δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, παρουσιάστηκε στο youtube και μάλιστα είχε πολύ μεγάλη απήχηση σχεδόν από την πρώτη στιγμή της προβολής του.
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



