Έληξε η Οδύσσεια των επιβατών της Ryanair-Έφτασαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία
Οι επιβάτες προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο με πτήση που ναύλωσε το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Οδύσσεια 89 επιβατών της Ryanair που παρέμεναν από το βράδυ της Παρασκευής στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας έλαβε τέλος καθώς έφτασαν στο αεροδρόμιο του «Μακεδονία» νωρίτερα το απόγευμα.
Οι επιβάτες προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο με πτήση που ναύλωσε το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, έπειτα από συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία Aegean, σύμφωνα με ενημέρωση από την αεροπορική εταιρεία.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Fraport Γιάννη Παπάζογλου η κατάσταση στο αεροδρόμιο έχει ομαλοποιηθεί. Οι υπόλοιποι επιβάτες της Ryanair μεταφέρθηκαν με πούλμαν από την Τιμισοάρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε ακόμη
Οι αγρότες ζητούν λύσεις και όχι «ασάφειες»: Πότε οι αποφάσεις - Το στοίχημα των «χριστουγεννιάτικων μπλόκων»
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Φένια Αποστόλου στο ethnos.gr: «Αγωνίστηκα, αντιστάθηκα και σήμερα ζω την κάθε μου μέρα σαν γιορτή»
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



