Κορονοϊός: Κατέληξε 48χρονος αστυνομικός που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ
Ο αστυνομικός υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, ενώ είχε χρειαστεί και διασωλήνωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 48χρονος αστυνομικός, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ με κορονοϊό, κατέληξε το βράδυ της Τρίτης 5 Ιανουαρίου. Ο αστυνομικός υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, ενώ είχε χρειαστεί και διασωλήνωση.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο άνδρας είχε νοσήσει από κορονοϊό πριν από περίπου έναν μήνα. Στη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, είχε κριθεί αναγκαία η διασωλήνωσή του. Πριν από λίγες ημέρες και ενώ φάνηκε πως είχε νικήσει τον κορονοϊό, υπέστη ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Ο οργανισμός του ήταν ήδη εξασθενημένος με αποτέλεσμα το βράδυ της Τρίτης να καταλήξει.
Διαβάστε ακόμη
Ο Τραμπ βγάζει στη σέντρα τον Νετανιάχου για Λίβανο: «Ηρέμησε και χρησιμοποίησε το μυαλό σου»
Χάος και τραυματίες στο μετρό της Κωνσταντινούπολης μετά από εκτροχιασμό - Επιβάτες περπατούσαν μέσα σε σήραγγα
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια καταδικάστηκε μητριά για τον μαρτυρικό θάνατο 5χρονης μέσα σε μπανιέρα
Ο τρομακτικός κόσμος που σου κρύβει ο αλγόριθμος του TikTok - Τι είναι τα σκοτεινά Farlands
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



