Θεσσαλονίκη: Με μικροπροβλήματα η κυκλοφορία των λεωφορείων
Ομαλοποιήθηκε η κυκλοφορία ΙΧ και λεωφορείων μέσα στην πόλη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζονται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή με τις παρεμβάσεις των κατά τόπους δημοτικών αρχών πραγματοποιούνται την Κυριακή (06/01), τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό, τα λεωφορεία βγήκαν κανονικά από τα αμαξοστάσια για την έναρξη της πρωινής βάρδιας και τα δρομολόγια εκτελούνται με βάση τον προγραμματισμό της Κυριακής, με εξαίρεση απομακρυσμένες περιοχές, στις οποίες η πρόσβαση, λόγω του χιονιά, είναι δύσκολη.
Σύμφωνα με τη Διευθύντρια Κίνησης του ΟΑΣΘ, Κατερίνα Σίσκου, δρομολόγια δεν εκτελούνται αυτή την ώρα στον Ακροπόταμο και το Πρόχωμα του δήμου Χαλκηδόνας καθώς και το Αγγελοχώρι του δήμου Θερμαϊκού.
Στην Επανομή του δήμου Θερμαϊκού και στον Τρίλοφο του Δήμου Θέρμης, τα δρομολόγια γίνονται με ανταπόκριση. Στα προβληματικά σημεία αναμένει λεωφορείο με αλυσίδες, το οποίο και παραλαμβάνει τους επιβάτες για να τους μεταφέρει σε πιο δύσβατα σημεία.
Προβλήματα έχουν παρουσιαστεί και στον δήμο Νεάπολης- Συκεών και συγκεκριμένα, στην περιοχή των Πεύκων, αλλά και στην Καλλιθέα, στην περιοχή της Νεάπολης.
Τα μάτια του Μαξίμου που κοιτούν δεξιά και στο Κέντρο, ο χαμός στον ΕΟΔΥ με ξύλο και παραιτήσεις και η «μαύρη τρύπα» των μετρήσεων της Nielsen
ΕΟΔΥ: Γιατί οδηγήθηκε σε έξοδο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας παραίτησης
Τα μηνύματα της σημερινής επίσκεψης Μητσοτάκη - Μακρόν στην Κύπρο
Ποιος είναι ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Τι σηματοδοτεί για το Ιράν η εκλογή του και πώς θα αντιδράσουν ΗΠΑ και Ισραήλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



