Σεισμός τώρα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ 15 χιλιόμετρα ανατολικά της Ναυπάκτου
Στην ίδια εστία που σημειώθηκαν οι δύο σεισμοί τα μεσάνυχτα
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ έγινε στις 11:40 το πρωί της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 20 χιλιόμετρα ανατολικά της Ναυπάκτου.
Πρόκειται για την ίδια εστία που λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα έδωσε δύο σεισμούς 4,7 και 4,3 Ρίχτερ. Το επίκεντρο εντοπίζεται στην παραλία Σεργούλας - Μαραθιάς.
Ο νέος σεισμός έχει εστιακό βάθος 13 χιλιόμετρα και εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα ανατολικά της Ναυπάκτου και 16 χιλιόμετρα βόρεια του Αιγίου.
Έγινε αισθητός στις γύρω περιοχές και συγκεκριμένα στην Πάτρα.

Διαβάστε ακόμη
Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



