Καιρός - Φλώρινα: Κλειστά νηπιαγωγεία και δημοτικά λόγω χιονόπτωσης
Επί ποδός τα εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά και τα σχολεία ειδικής αγωγής του δήμου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες), καθώς και λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (υποχρέωση λειτουργίας των σχολικών μονάδων με ανοιχτά παράθυρα).
Από αργά το απόγευμα της Τρίτης έχει ξεκινήσει η επέλαση του Λέανδρου, με χιονόπτωση μέσα στην πόλη της Φλώρινας, ενώ στα ορεινά και ειδικότερα στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς, στο ύψος της Βίγλας η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία. Μηχανήματα αποχιονισμού και αλατιέρες ήδη έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να διατηρήσουν το δίκτυο ανοιχτό. Ο Δήμος Φλώρινας, όπως ανακοίνωσε, με τα 30 και πλέον μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας έτσι ώστε κανένα χωριό να μην μείνει αποκλεισμένο.
«Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



