Αιτωλοακαρνανία: Δολοφονική επίθεση σε ζευγάρι ηλικιωμένων - Ένας 91χρονος νεκρός
Επίθεση σε ηλικιωμένους μέσα στο σπίτι τους με έναν νεκρό στην Αιτωλοακαρνανία. Αθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του ένας 91χρονος στο Χαλκιόπουλο στην Αιτωλοακαρνανία. Η επίθεση σε βάρος των ηλικιωμένων έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της Αστυνομίας στην περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μετέδωσε το tempo24.news, ο ένας από τους δύο ηλικιωμένους βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι. Πρόκειται για 91χρονο άνδρα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει σημεία ζωής κατά το τελευταίο διήμερο.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εμπεσού και αναμένεται κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας στην Αιτωλοακαρνανία, ανάμεσα στα οποία και αυτό της ληστείας.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




