Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στην Ομόνοια: Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των δραστών
Θέμα χρόνου πλέον η ταυτοποίηση των δραστών της άνανδρης επίθεσης στον σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Από ώρα σε ώρα η ΕΛ.ΑΣ. θα δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας κι έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη, όπως ανέφερε το πρωί της Παρασκευής το ρεπορτάζ του Open TV. Στην Αστυνομία είναι εξοργισμένοι με το γεγονός, κι όπως είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στην «Ωρα Ελλάδος» οι Αρχές έχουν βάλει στοίχημα να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη «τα δύο "κτήνη" όπως τους αναφέρει και η ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.»
Ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι η παρέμβαση του Εισαγγελέα, η Αστυνομία που το έχει πάρει "προσωπικά" και θα τους πιάσει και η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, θα οδηγήσουν άμεσα στην διαλεύκανση της υπόθεσης. «Ηταν ένας άνθρωπος που πήγαινε στη δουλειά του, ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας κι από θαύμα ζει, από θαύμα δεν έμεινε ανάπηρος» είπε μεταξύ άλλων ο συνδικαλιστής αστυνομικός.
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό στην Ομόνοια
Ο άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια, δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την άγρια επίθεση που έστειλε στο νοσοκομείο τον άτυχο εργαζόμενο.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



