Κρήτη: Βρέθηκε η 17χρονη Μάγια που είχε χαθεί στο Ηράκλειο
Η Μάγια Παπαδοπούλου αγνοούνταν από τις 7 Ιανουαρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βρέθηκε η 17χρονη Μάγια Παπαδοπούλου, η οποία αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου, σε χωριό του Ηρακλείου στην Κρήτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το creta24, η κοπέλα ήταν μαζί με έναν αλλοδαπό. Eναντίον του θα σχηματιστεί δικογραφία.
Σε δηλώσεις του στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πατέρας της 17χρονης, είχε δηλώσει πως το παιδί του, το τελευταίο διάστημα είχε διαδικτυακή επικοινωνία με έναν άνδρα, φωτογραφία του οποίου έχει δημοσιευτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση της ανήλικης.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο του χωριού Κατσαμπά, η οποία του ανέφερε πως είχε δει στην περιοχή την κόρη του. Σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν τη Μάγια να δώσει ένα σημείο ζωής, οι γονείς της είχαν δημιουργήσει ένα βίντεο, καλώντας την να επικοινωνήσει μαζί τους.
Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



