Lockdown - Λιανεμπόριο: Ουρές στα καταστήματα, γεμάτη η Ερμού
Χαμός από κόσμο στην Ερμού, με ουρές έξω από τα καταστήματα - Φωτορεπορτάζ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι καλές καιρικές συνθήκες στο κέντρο της Αθήνας, αύξησαν την κίνηση στην αγορά. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την Ερμού, όπου συνέρρευσαν οι καταναλωτές προκειμένου να κάνουν τα ψώνια τους, στα ανοικτά πλέον καταστήματα.
Ατελείωτες ουρές έξω από τα μεγάλα καταστήματα γνωστών αλυσίδων αλλά και απίστευτη κίνηση, στη δεύτερη ημέρα λειτουργίας του λιανεμπορίου, δεν θυμίζουν σε τίποτα ημέρες lockdown.

Πάντως οι περισσότεροι καταναλωτές φορούν μάσκες και κρατούν αποστάσεις ασφαλείας για όση ώρα περιμένουν στην ουρά.

Εν τω μεταξύ από αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας ακουγόταν μήνυμα που προέτρεπε τους πολίτες να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.


Διαβάστε ακόμη
Σαρώνονται τα «γκρίζα» ιατρεία... κατόπιν εορτής: «Κβαντική βιοανάδραση», βιοσυντονισμοί και παράνομα ενέσιμα
Αναβλήθηκε η δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα - «Γιατί τον κρατούν στο ψυχιατρείο;»
Τσίπρας: Ή εμείς ή κανείς - Οι πόρτες μας δεν είναι κλειστές
Ανατροπή στον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Δεν αποκλείεται να πέθανε από Covid»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



