Θεσσαλονίκη: Περισσότεροι από 500 τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους
Πριν περάσουν τουλάχιστον δύο 24ωρα, δε θα ολοκληρωθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περισσότεροι από 500 τόνοι απορριμμάτων έχουν συσσωρευθεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, αφού από την Παρασκευή, που ο χιονιάς έπληξε την πόλη, δεν κατέστη δυνατό να βγουν τα απορριμματοφόρα και να προχωρήσουν στην αποκομιδή.
Μάλιστα, ο όγκος των σκουπιδιών συνεχώς αυξάνεται, διότι οι πολίτες κατεβάζουν τα οικιακά απορρίμματα στους κάδους, τα οποία είχαν τοποθετημένα στα μπαλκόνια τους λόγω του χιονιά.
Οι αιτίες της συσσώρευσης των σκουπιδιών ήταν ότι τα απορριμματοφόρα δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν εύκολα στους χιονισμένους δρόμους της Θεσσαλονίκης, για να γίνει η αποκομιδή και το ότι οι υπάλληλοι στην καθαριότητα απασχολήθηκαν στις εργασίες αποχιονισμού.
Η αποκομιδή ξεκίνησε τη Δευτέρα αρχικά από τους κεντρικούς οδικούς άξονες και συνεχίζεται στους δευτερεύοντες.
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την καθαριότητα στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Λάζαρος Ζαχαριάδης, εκτιμάει ότι η Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να καθαρίσει από τα σκουπίδια και να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, πριν περάσουν τουλάχιστον δύο 24ωρα.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



