Αργυρούπολη: Ελεύθεροι οι ανήλικοι - Κατηγορούνται για επιθέσεις σε 2 παιδιά
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την επίθεση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ελεύθεροι μετά την απολογία τους αλλά με περιορισμούς και επιτήρηση από κοινωνικό λειτουργό αφέθηκαν οι ανήλικοι που κατηγορούνται ως μέλη της άγουρης συμμορίας και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου είχαν συλληφθεί για συμμετοχή στην άγρια επίθεση στην Αργυρούπολη σε 15χρονο και 17χρονο με σκοπό να τους κλέψουν τα κινητά τηλέφωνα.
Οι νεαροί απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή αρνούμενοι τις κατηγορίες που τους αποδίδονται για τα αδικήματα της ληστείας κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την επίθεση που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πλατεία της Αργυρούπολης σε βάρος δύο ανήλικων, με σκοπό να τους ληστέψουν.
Τα δεμένα χέρια του Τραμπ: Πώς θα μπορέσει να βγει από έναν πόλεμο που υποτίθεται ότι κέρδισε
Απάτη μαμούθ 46,9 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ: Μεγάλη έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα - Δεσμεύτηκαν 88 ακίνητα
Ιδιοκτήτης εστιατορίου δέχθηκε αρνητική κριτική στη Google και δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα
«Εύσημο να σε κατηγορούν αυτοί που απεχθάνεσαι»: Ο Θοδωρής Αθερίδης απαντά για τη στήριξή του στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



