Επίθεση σε 14χρονο από ανήλικους για οπαδικές διαφορές στη Θεσσαλονίκη
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε οκτώ προσαγωγές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίθεση από ομάδα οκτώ ατόμων δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής ένας 14χρονος στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 14χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες τον ρώτησαν τι ομάδα είναι.
Σύμφωνα με τον ίδιο οι οκτώ ανήλικοι, όπως αναφέρει το thestival.gr, τον χτύπησαν για οπαδικές διαφορές. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε οκτώ προσαγωγές. Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Αναλήψεως για να αναγνωρίσει αν κάποιος από τους προσαχθέντες εμπλέκεται στην επίθεση.
Διαβάστε ακόμη
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




