Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Χαλάει ο καιρός το επόμενο διήμερο - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από αύριο Κυριακή (31-01-2021) από νωρίς το απόγευμα στη δυτική, βαθμιαία στη βόρεια Ελλάδα και τη Δευτέρα (01-02-2021) στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Αιγαίο, εντάσεως 7 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Α. Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:
1. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (31-01-2021)
Από νωρίς το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο, βαθμιαία η Ήπειρος, μέχρι το βράδυ τα υπόλοιπα τμήματα του Ιονίου, η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά και από αργά τη νύχτα, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, πρόσκαιρα η Θεσσαλία, η κεντρική Στερεά, και η δυτική Πελοπόννησος.
2. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (01-02-2021)
Εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές, από τις πρώτες πρωινές ώρες η Θράκη και βαθμιαία τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Τα έντονα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να εξασθενήσουν στα δυτικά και τη Μακεδονία, από το απόγευμα στη Θράκη, ενώ στα νησιά του ανατολικού και βορείου Αιγαίου θα συνεχιστούν μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης (02-02-2021).
Β. Θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, οι οποίοι τη Δευτέρα θα φτάσουν πιθανώς και τα 9 μποφόρ.
Γάζα: Το Ισραήλ παραδέχεται τη δολοφονία της 5χρονης Χιντ Ρατζάμπ και ανοίγει ποινική έρευνα
Τρόμος στη Ρωσία: Αρκούδα σκότωσε 29χρονη κατασκηνώτρια - Την άρπαξε και την έσυρε στο δάσος
«Πανταχού παρούσα»: Νάταλι Χαρπ, η στενή συνεργάτιδα του Τραμπ που μπήκε σε πορτμπαγκάζ για να τον συνοδεύσει
Σοκ με Ναν στον Παναθηναϊκό: Υπέστη ρήξη μηνίσκου και χειρουργήθηκε στις ΗΠΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



