Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια μέχρι το «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Προβλήματα στις συγκοινωνίες στην Αττική λόγω της χιονόπτωσης. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών μέχρι το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προβλήματα στις συγκοινωνίες έφερε σε πολλές περιοχές της Αττικής ο «Τηλέμαχος».
Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού εκτελούνται από σήμερα το πρωί από τον Πειραιά μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη» μόνον, ενώ κανονικά εκτελούνται πλέον τα δρομολόγια του μετρό από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τα οποία είχαν διακοπεί νωρίς το πρωί, λόγω προβλημάτων στη σηματοδότηση του προαστιακού.
Μεταβολές-τροποποιήσεις υπάρχουν σε αρκετές διαδρομές δρομολογίων σε λεωφορεία λόγω της χιονόπτωσης, ενώ με κάποιες μικρές καθυστερήσεις διεξάγονται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.
Άνοιξε η Εθνική Οδός
Αποκαταστάθηκε, πριν από λίγα λεπτά, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, που είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης.
Is it really coming home? Η Αγγλία παλεύει με τα... φαντάσματά της και στο Μουντιάλ 2026
Ο Χάρι Στάιλς πνίγηκε με νερό επί σκηνής σε συναυλία στο Λονδίνο - Ανησυχία από το κοινό
Υπόγεια αναδόμηση στα δεξιά της ΝΔ: Ο Σαμαράς πατάει το κουμπί για τη δημιουργία νέου κόμματος
Ακραίοι άνεμοι στην Αττική: Δέντρο καταπλάκωσε όχημα με οδηγό στη Μιχαλακοπούλου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



