Xανιά: Στο νοσοκομείο κοπέλα έπειτα από επίθεση αγνώστου με σπασμένο μπουκάλι
Η κοπέλα στα Χανιά αιμόφυρτη ζητούσε βοήθεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στα Χανιά στην Κρήτη. Μια νεαρή κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αφού άγνωστος της επιτέθηκε με ένα σπασμένο μπουκάλι μπίρας. Η κοπέλα αιμόφυρτη καλούσε σε βοήθεια και οι πρώτοι άνθρωποι που πέρασαν από το σημείο κάλεσαν το ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης και σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα, που είχε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι ένας άγνωστος της άνδρας – πιθανόν μεθυσμένος – την χτύπησε στο κεφάλι με ένα σπασμένο μπουκάλι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες ενώ από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης, σύμφωνα με το flashnews.gr.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



