Κορονοϊός: Εκτάκτως στην Πάτρα ο Χρυσοχοΐδης - Ερχονται αυστηρά μέτρα
Η αχαϊκή πρωτεύουσα αναμένεται να οδηγηθεί σε νέο αυστηρότερο καθεστώς μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, μεταβαίνουν σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, εκτάκτως στην Πάτρα, όπου και θα προεδρεύσουν ευρείας σύσκεψης, στις 13.00, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία θα συμμετέχουν υγειονομικοί, αυτοδιοικητικοί και αστυνομικοί φορείς, θα είναι η άμεση ενίσχυση και εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, λόγω της ανησυχητικά έντονης αύξησης των κρουσμάτων, που καταγράφεται στη Πάτρα, ανεξαρτήτως μεταλλάξεων.
Η Πάτρα μπήκε στο κόκκινο του υγειονομικού χάρτη από το Σάββατο, ενώ χθες, Κυριακή, ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 11 μεταλλαγμένα κρούσματα κορονοϊού. Ολα εντοπίστηκαν στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.
Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πώς η Άγκυρα κέρδισε το «στοίχημα» της Βεγγάζης – Τα επόμενα βήματα της Αθήνας
Οι αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις και premium πινακίδες με το... αζημίωτο
Θα γίνει της… Γαλλίας και στην Ελλάδα; (S2E05)
«Έκανα χρήση όλη μέρα - Δεν με ένοιαζε αν θα πεθάνω»: Η σοκαριστική εξομολόγηση της Μέγκαν για την κεταμίνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




