Πιερία: Με κούριερ έστελνε κοκαΐνη στη Γερμανία
Συνελήφθη στην Πιερία σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αποστολές δεμάτων κοκαϊνης με κούριερ κατηγορείται ότι έκανε, εν μέσω πανδημίας, Ελληνογερμανός, που συνελήφθη στην Πιερία, σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος.
Οι δικαστικές Αρχές του Αμβούργου τον κατηγορούν ότι από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2020 έστελνε δέματα με ποσότητες κοκαΐνης σε διάφορα πρόσωπα στη Γερμανία, κοστολογώντας 32,5 ευρώ το γραμμάριο.
Πρόκειται για άνδρα, 41 ετών, που οδηγήθηκε νωρίτερα στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στην Γερμανία. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε πως συναινεί στην έκδοσή του και μέχρι αυτή να αποφασιστεί παραμένει υπό κράτηση.
Διαβάστε ακόμη
Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



