Κορονοϊός - Γιαννιτσά: Έκανε το διαμέρισμά του χαρτοπαικτική λέσχη - 11 συλλήψεις
Ένας 32χρονος στα Γιαννιτσά μετέτρεψε το διαμέρισμά του σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη - 11 συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη είχε μετατρέψει 32χρονος διαμέρισμα στα Γιαννιτσά, εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας και της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης έφοδο στο διαμέρισμα, όπου συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του και δέκα ακόμη άτομα που βρίσκονταν στον χώρο κι έπαιζαν πόκα.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, εκτός από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, η ΕΛ.ΑΣ. βεβαίωσε πρόστιμα 300 και 3.000 ευρώ (το δεύτερο στην περίπτωση του 32χρονου ιδιοκτήτη).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά την επιτόπια έρευνα κατασχέθηκαν μία μεταλλική βαλίτσα με 500 μάρκες πονταρίσματος, 17 τράπουλες, τέσσερα ζάρια και το χρηματικό ποσό των 408 ευρώ. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γιαννιτσών.
Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
«Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



