Διώκεται για κακούργημα ο οδηγός που ενεπλάκη με πρόσφυγες στα Διαβατά
Κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη από πρόθεση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ποινική δίωξη για «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εκ προθέσεως», σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εναντίον του 26χρονου οδηγού φορτηγού, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο με πρόσφυγες, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας μεταναστών Δευτέρα, έξω από το camp των Διαβατών Θεσσαλονίκης.
Ο 26χρονος επαγγελματίας οδηγός κατηγορείται ότι συνεπλάκη με πρόσφυγες, όταν εκείνοι απέκλεισαν το δρόμο έξω από τη δομή υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών.
Σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του, κατηγορείται ότι τραυμάτισε πρόσφυγα, ο οποίος νοσηλεύεται με κατάγματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Το μεσημέρι ο 26χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως πλημμελειοδικών, η οποία του απήγγειλε κακουργηματική δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για τον τραυματισμένο πρόσφυγα.
Για το ίδιο επεισόδιο υπέβαλε μήνυση και ο αυτοκινητιστής, με βάση την οποία συνελήφθησαν τέσσερις πρόσφυγες και μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον τους, για σωματικές βλάβες και παρακώλυση συγκοινωνιών, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η μήνυση στρέφεται και εναντίον του νοσηλευόμενου πρόσφυγα ο οποίος, λόγω της νοσηλείας δεν μετήχθη, όπως οι υπόλοιποι στα δικαστήρια.
Τι αλλάζει σε Instagram και Facebook μετά την ιστορική δίκη στις ΗΠΑ
Καύσωνας διαρκείας με 40άρια και ισχυρά μελτέμια - Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς
Πέθανε η σπουδαία Γιαγιόι Κουσάμα σε ηλικία 97 ετών – Η ζωή μιας καλλιτέχνιδας που δεν έμοιαζε με καμία άλλη
Πέθανε στη φυλακή ο «κυνηγός των κρανίων» - Ποιος ήταν ο Βρετανός δολοφόνος Τζον Σουίνι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



