Θεσσαλονίκη: Ενταση και επεισόδια στη διαδήλωση κατά του lockdown
Άτομα που συμμετέχουν στην συγκέντρωση έριξαν κάδους στο οδόστρωμα επί της οδού Μ.Αλεξάνδρου.-Λίγο πριν τις 17:30 η οδός Μ.Αλεξάνδρου δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άναψαν τα αίματα το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη όταν περίπου 100 άτομα που συμμετείχαν στην συγκέντρωση κατά των μέτρων και του lockdown στον Λευκό Πύργο αποκόπηκαν και κατευθύνθηκαν προς το σημείο που ήταν τα ΜΑΤ ρίχνοντας φωτοβολίδες προς την πλευρά τους.
Διαβάστε επίσης: Σύνταγμα: Eπεισόδια σε συγκέντρωση με αρνητές του κορονοϊού - Ρίψη χημικών από ΜΑΤ
Στη συνέχεια επέστρεψαν και πάλι στο σημείο που βρισκόντουσαν και οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι για να ξεκινήσουν πορεία προς τα ανατολικά της πόλης. Άτομα που συμμετέχουν στην συγκέντρωση έριξαν κάδους στο οδόστρωμα επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου. Λίγο αργότερα οι συγκεντρωμένοι διασπάστηκαν σε δυο ομάδες. Η μια ομάδα αρχικά βρίσκονταν στο πλακόστρωτο προς ανατολικά, ενώ η άλλη ομάδα μπροστά από το Μακεδονία Πάλλας, επί της Μ.Αλεξάνδρου. Λίγο πριν τις 17:30 η οδός Μ. Αλεξάνδρου δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



