Κρήτη: Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής ανήλικου
Επί ποδός η τοπική Αστυνομία του Ηρακλείου Κρήτης μετά την αποκάλυψη ανήλικου αγοριού πως έγινε απόπειρα απαγωγής εις βάρος του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο Ηράκλειο της Κρήτης έχει προκαλέσει συναγερμό στην ΕΛΑΣ. Όπως καταγγέλλει ανήλικο παιδί, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ένας άγνωστος άνδρας το πλησίασε και του ζήτησε να τον ακολουθήσει την ώρα που έφευγε από το σχολείο του. Το αγόρι που πηγαίνει στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού δεν ακολούθησε τις προτροπές του άγνωστου άνδρα.
Αντίθετα, έτρεξε γρήγορα προς το σπίτι του, που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πέρα και ενημέρωσε τους γονείς του για το περιστατικό. Εκείνοι ενημέρωσαν με τη σειρά τους τον διευθυντή του σχολείου που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.
Μια μέρα αργότερα, οι γονείς και ο διευθυντής του σχολείου πήγαν στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να ενημερώσουν την Αστυνομία για το περιστατικό, ενώ ο διευθυντής έκανε ενημέρωση σε όλους τους γονείς του σχολείου. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου ερευνούν με πολύ προσοχή την καταγγελία και αναζητούν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη.
Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
«Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



