Εύβοια: Ηλικιωμένος πέθανε αποκλεισμένος από τα χιόνια
Ο ηλικιωμένος δυστυχώς δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε στις 02:00 τα ξημερώματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν τα κατάφερε ένας ηλικιωμένος στη Εύβοια ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό και ήταν αποκλεισμένος από ένα μέτρο χιόνι στους Στρόπωνες της Εύβοιας
Το βράδυ της Τρίτης (9/1), γύρω στις 11.00 ο ηλικιωμένο υπέστη εγκεφαλικό. Το χωριό ήταν αποκλεισμένο από τα χιόνια και αμέσως, ξεκίνησε ένας μαραθώνιος προσπαθειών των παιδιών του, της γυναίκας του και φίλων της οικογένειας για να σωθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar, κανένας τόσο σε τοπικό επίπεδο και σε κεντρικό δεν κατάφεραν, λόγω των καιρικών συνθηκών, να στείλουν επίγεια ή εναέρια βοήθεια για να σωθεί.
Πέρασαν τέσσερις ώρες εφιαλτικές για να τον κρατήσουν στη ζωή. Κάποιοι έτρεξαν στο ιατρείο του χωριού και πήραν το οξυγόνο για να τον ενισχύσουν αναπνευστικά.
Ο ηλικιωμένος δυστυχώς δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε στις 02:00 τα ξημερώματα.
Τα μπλόκα των αγροτών τα επόμενα 24ωρα, το σχέδιο για τις γιορτές και η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης
Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Οι νέες φωτογραφίες με Τσόμσκι, Μπιλ Γκέιτς και τα περίεργα μηνύματα από τη «Λολίτα»
Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



