Δημήτρης Κουφοντίνας: Γνωστοί στην ΕΛΑΣ οι συλληφθέντες για την παρέμβαση στο υπουργείο Υγείας
Aνάμεσα στους συλληφθέντες είναι και άτομα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τις 60 έφτασαν οι συλλήψεις ατόμων, αλληλέγγυων του Δημήτρη Κουφοντίνα, που βρέθηκαν αιφνιδιαστικά στο υπουργείο Υγείας και άπλωσαν πανό, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και άτομα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ πολλοί από αυτούς συμμετέχουν συχνά σε ανάλογες κινητοποιήσεις για τον απεργό πείνας.
Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κουφοντίνας: Παρέμβαση από αλληλέγγυους στο υπουργείο Υγείας
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Κρατική Ασφάλεια. Οι αλληλέγγυοι του απεργού πείνας τρομοκράτη της 17 Nοέμβρη παρέμειναν για περίπου 45 λεπτά εντός του κτιρίου κι απ' έξω υπήρχαν δυνάμεις των ΜΑΤ που περίμεναν τις εντολές από τη ΓΑΔΑ για να προσαγάγουν τους εισβολείς στο κτίριο του υπουργείου Υγείας. Οι αλληλέγγυοι φώναξαν συνθήματα κι έριξαν τρικάκια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και για την διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού από την κυβέρνηση.
Διαβάστε επίσης: 5.000 σπίτια χωρίς ρεύμα στην Αττική - Τι λένε οι κάτοικοι στα Βόρεια προάστια
Ο Καράογλου άναψε φωτιές, η ανανέωση με γνώριμο όνομα και... τι συμβαίνει με τον Λαζόπουλο
Σήμερα η εκπαιδευτική απεργία: Σκηνές στο Σύνταγμα για τα ενοίκια και το κόστος σπουδών
Οι αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις και premium πινακίδες με το... αζημίωτο
Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πώς η Άγκυρα κέρδισε το «στοίχημα» της Βεγγάζης – Τα επόμενα βήματα της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




