ΕΛ.ΑΣ.: Κοκαΐνη σε superfood έφερνε εγκληματική οργάνωση
Η σπείρα εμπότιζε το acai με κοκαΐνη και έστελνε δέματα με αερομεταφορές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην εξιχνίαση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εισήγαγε στη χώρα μας κοκαΐνη μέσα σε συσκευασίες superfood.
Για την εξάρθρωση του κυκλώματος, η Αστυνομία οργάνωσε στις 8 Ιανουαρίου, εκτεταμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν έξι άτομα.
Μέχρι τώρα οι Αρχές έχουν κατασχέσει ποσότητες acai (αποξηραμένο φρούτο-superfood) εμποτισμένες με κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους περίπου 36 κιλών. Η σπείρα εμπότιζε το acai με κοκαΐνη και έστελνε δέματα με αερομεταφορές. Κατασχέθηκαν 43 συσκευασίες, με μεικτό βάρος 36 κιλά (περίπου 15-18 κιλά καθαρής κοκαΐνης), ποσότητα αξίας 500.000 ευρώ.
Διαβάστε ακόμη
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
Έτσι ψήφισαν οι χώρες σχετικά με την παραμονή του Ισραήλ στο διαγωνισμό της Eurovision
Έλενα Παπαρίζου: Η ξαφνική νοσηλεία, η αναβολή όλων των εμφανίσεων και η αντικατάσταση στο «Voice»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



