Πρύτανης ΑΠΘ: Δεν θα απολογηθούμε εμείς αν το κράτος εξάντλησε την αυστηρότητά του
«Σίγουρα είναι εικόνες που μας λυπούν» τόνισε ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου σχολιάζοντας τα επεισόδια μεταξύ Αστυνομίας και φοιτητών στο πανεπιστήμιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου μίλησε για τα επεισόδια και τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης απαντώντας στο τι συνέβη στην σχολή και επενέβησαν τα ΜΑΤ αλλά και για την εφαρμογή του νέου νόμου που θα ισχύσει στα ΑΕΙ της χώρας.
Διαβάσστε ακόμη: Μανιτάκης στο ethnos.gr για ΑΠΘ: Αξιοθρήνητες μειοψηφίες καταπατούν το άσυλο
«Για όλους τους πανεπιστημιακούς δασκάλους κάθε έκφραση διαμαρτυρίας μέσα από νόμιμες και από συλλογικές διαδικασίες είναι πλήρως αποδεκτή, είναι κατάκτηση της δημοκρατίας. Από κει και πέρα ενέργειες και δράσεις οι οποίες έχουν την πιθανότητα να δημιουργήσουν προβλήματα υγείας στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και έχουν τη σιγουριά της παρεμπόδισης διοικητικής λειτουργίας του πανεπιστημίου και εν τέλει πιθανή προξένηση φθορών έχουν ως αποτέλεσμα μια εκλεγμένη διοίκηση του πανεπιστημίου να κάνει το αυτονόητο: να ενημερώσει την Εισαγγελία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωάννου και πρόσθεσε: «Το αν το κράτος εξάντλησε την αυστηρότητά του δεν θα απολογηθούμε εμείς ως πρυτανικές αρχές. Σίγουρα τέτοιες εικόνες μας λυπούν».
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες της κατάληψης στο ΑΠΘ
«Δεν βλέπω φως στο τούνελ»: Νέο ράλι στα καύσιμα - Σενάριο για πετρέλαιο θέρμανσης έως 2 ευρώ το λίτρο
Θάνατος Μαζωνάκη: Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν Γάκα και Θεοδωρόπουλος
Στο ΣτΕ το μαζικό SMS του υπουργείου Μεταφορών - Νόμιμη η αποστολή, επιμένουν οι καταγγελλόμενοι
Τερματοφύλακας στην... 9η κατηγορία της Αγγλίας αρνήθηκε να γίνει βασιλιάς στην Ουγκάντα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




