Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο του Μοσχάτου
Φωτιά εκδηλώθηκε στον χώρο του Ληξιαρχείου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν στο δημαρχείο Μοσχάτου άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά. Οι άγνωστοι έσπασαν τις προθήκες του δημαρχείου και πέταξαν μέσα μολότοφ. Στη συνέχεια, στο ληξιαρχείο του κτιρίου εκδηλώθηκε φωτιά. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για να αντιμετωπίσει το συμβάν.
Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ντερέκας, η επίθεση έγινε γύρω στις 03:30. «Μας κάνει φοβερή εντύπωση γιατί επέλεξαν να χτυπήσουν το δημαρχείο μας. Δεν πάει κάπου το μυαλό μας. Δεν έχουμε ανοιχτές πληγές με κανέναν, είμαστε ένας ήσυχος δήμος, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα με τους κατοίκους και τους εργαζόμενους», είπε.
Διαβάστε ακόμη
Μάχη στο υπουργείο Υγείας για να βρεθεί προσωπικό ώστε να καλυφθούν τα κενά στα νησιά
Από τη Γάζα στα Τέμπη: Η εποχή της ατιμωρησίας είναι εδώ και η Ελλάδα στις «μαύρες σελίδες» της Διεθνούς Αμνηστίας
Η άφιξη της φορτωμένης με βόμβες Κοβέσι, ο πονοκέφαλος που προκαλούν δεκάδες βουλευτές στον Μητσοτάκη και ο μικρός «πάγκος» που έχει η ΝΔ
Το … μασάζ στους «γαλάζιους» βουλευτές πριν την ψηφοφορία για την άρση των ασυλιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




