Πειραιάς: 100 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα σε κοντέινερ με μπανάνες
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες που βρέθηκε στον Πειραιά μεγάλο φορτίο ναρκωτικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κοντέινερ από το Εκουαδόρ με 100 κιλά κοκαΐνης βρέθηκε στον Πειραιά την Πέμπτη, 4 Μαρτίου, από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών. Τα μεγάλο φορτίο ναρκωτικών βρέθηκε μέσα σε κοντέινερ που μετέφερε μπανάνες.
Τα 100 κιλά κοκαΐνης, χωρισμένα σε πακέτα, είχαν κρυφτεί σε διπλά τοιχώματα που είχαν δημιουργηθεί μέσα στο κοντέινερ. Στις Αρχές είχε φτάσει πληροφορία ότι στο κοντέινερ θα υπήρχε κρυμμένη κοκαΐνη και επί μέρες το παρακολουθούσαν.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες που βρέθηκε στον Πειραιά μεγάλο φορτίο ναρκωτικών. Και την προηγούμενη φορά, το κοντέινερ με τα ναρκωτικά είχε φτάσει στον Πειραιά από το Εκουαδόρ. Εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.
Διαβάστε επίσης: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει με τα νέα μέτρα ανά περιοχή λόγω lockdown
Ο Τραμπ αποκάλυψε πού σκοντάφτει η συμφωνία με το Ιράν - Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κείμενο
Θρίλερ στο Αίγιο: Συνελήφθη μετά από 27 χρόνια ο καταζητούμενος Τζέιμς Δαλαμάγκας - Ζούσε ως «Αντώνης Τζίμας»
Εντυπωσιακό βίντεο: Η στιγμή της κατολίσθησης στο όρος Καντήλι μετά τους ισχυρούς σεισμούς στην Εύβοια
Η Lego ανακοίνωσε το μεγαλύτερο σετ στην ιστορία της: Ένα αντίγραφο της Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



