Μικρή Μελίνα: Αθώα η αναισθησιολόγος για τον θάνατό της
Η μικρή Μελίνα είχε χάσει τη ζωή της έπειτα από επέμβαση ρουτίνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αθώα έκρινε το δικαστήριο την αναισθησιολόγο για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, που έχασε τη ζωή της μετά την επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου τον Δεκέμβριο του 2015. Η αναισθησιολόγος κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας.
Την απόφαση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, ο οποίος ανέλυσε το σκεπτικό της απόφασης, τονίζοντας ότι προέκυψαν νέα ζητήματα λόγω της εξέτασης των πραγματογνωμόνων, σύμφωνα με το flashnews.gr.
Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε εκφράσει την άποψη να κριθεί εκ νέου ένοχη η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της 4χρονης. Η μικρή Μελίνα είχε χάσει τη ζωή της τον Δεκέμβριο του 2015 έπειτα από χειρουργείο ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Η αναισθησιολόγος στην απολογία της είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία που ακολούθησε στο χειρουργείο. Είχε πει ότι έκανε ότι ήταν «ανθρωπίνως δυνατό» για να σώσει το παιδί, αλλά η Μελίνα παρουσίασε μία εξαιρετικά σπάνια επιπλοκή.
Άνοιγμα Στενών του Ορμούζ: Προσωρινά χαμόγελα, δυσπιστία και αναμονή για τελική λύση
Παραλογισμός στη Θάσο: Μένουν χωρίς ρεύμα για πάνω από δύο μήνες γιατί... πλήρωσαν 0,03 ευρώ παραπάνω
ΕΟΠΥΥ: Από κόσκινο οι συνταγές των γιατρών και οι παροχές με ΑΙ - Τι προβλέπει νομοσχέδιο του υπ. Υγείας
«Μπαλάκι» οι ευθύνες για τον θάνατο της Μυρτούς: Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι - Τι είπαν στις απολογίες τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




