Νεκρός αστυνομικός στο Κρανίδι μαζί με την φίλη του
Αδιευκρίνιστη παραμένει η αιτία του θανάτου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας αστυνομικός βρέθηκε νεκρός στο Κρανίδι Αργολίδας, ενώ δίπλα του βρέθηκε επίσης νεκρή και η νεαρή φίλη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός ήταν 35 ετών, 24 χρόνων η φίλη του, ενώ έμενε επί πέντε χρόνια στην Ερμιόνη. Στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στην ομάδα Δέλτα από την οποία και πήρε απόσπαση για χρήση βίας. Οι συνάδελφοί του, πάντως, δήλωσαν ότι ήταν ένα «καλό παιδί».
Σε κάθε περίπτωση, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του διερευνώνται από τις Αρχές, ώστε να προσδιοριστούν τα αίτια των θανάτων.
Σύμφωνα με το bloko.gr δίπλα στο πτώμα του άντρα εντοπίστηκαν αντικείμενα τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένα αίτια θανάτου.
Διαβάστε ακόμη
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



