Θετικά μηνύματα από το «Παίδων» για τα δίδυμα της Καλλιθέας
Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου
Θετικά μηνύματα έρχονται από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, εκεί όπου νοσηλεύονται τα δίδυμα που παραλίγο να καούν σε διαμέρισμα της Καλλιθέας.
Σύμφωνα με σημερινή (10/1) ανακοίνωση του νοσοκομείου, τα δύο παιδάκια παραμένουν στη ΜΕΘ με εισπνευστικά εγκαύματα, αλλά αποσωληνώθηκαν από τον μηχανισμό αερισμού.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή. Το γεγονός αυτό κάνει τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι πως τα δύο παιδάκια θα ξεπεράσουν τελικά τον κίνδυνο.
Διαβάστε ακόμη
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




