Θετικά μηνύματα από το «Παίδων» για τα δίδυμα της Καλλιθέας
Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου
Θετικά μηνύματα έρχονται από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, εκεί όπου νοσηλεύονται τα δίδυμα που παραλίγο να καούν σε διαμέρισμα της Καλλιθέας.
Σύμφωνα με σημερινή (10/1) ανακοίνωση του νοσοκομείου, τα δύο παιδάκια παραμένουν στη ΜΕΘ με εισπνευστικά εγκαύματα, αλλά αποσωληνώθηκαν από τον μηχανισμό αερισμού.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή. Το γεγονός αυτό κάνει τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι πως τα δύο παιδάκια θα ξεπεράσουν τελικά τον κίνδυνο.
Διαβάστε ακόμη
«Καμπανάκι» για την ασφάλεια στις παραλίες: Σχεδόν οι μισές χωρίς ναυαγοσώστη - Γιατί κάθε χρόνο θρηνούμε θύματα
Ο εκλογικός συναγερμός στο Μαξίμου, η Διαμαντοπούλου που τα φυλάει για Δούκα και ο αυξημένος πληθωρισμός
Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός - Τι προβλέπει για τη Χεζμπολάχ
«Δίχτυα» στη δεξαμενή των αναποφάσιστων ρίχνει η ΝΔ: Ανησυχία για χαλαρή ψήφο και υψηλή αποχή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




