Χαλκιδική: Έρευνες για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά
Συναγερμός στο Λιμενικό έπειτα από την εξαφάνιση ενός υποβρύχιου αλιέα στη Χαλκιδική.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έρευνες διεξάγει το Λιμενικό στη Χαλκιδική για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν όταν βούτηξε κάποια στιγμή στη θάλασσα και δεν τον ξαναείδαν.
Όπως μετέδωσε το thestival.gr, ομάδα τριών ανδρών βγήκε με το σκάφος τους στον Κόλπο της Ιερισσού. Ο ένας εξ αυτών έπεσε στον βυθό για ψάρεμα και δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια. Στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου 13 Μαρτίου, το Λιμεναρχείο της Ιερισσού ενημερώθηκε από τους δύο υποβρύχιους αλιείς για την εξαφάνιση του φίλου τους.
Στην περιοχή επιχειρούν 2 περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, 5 ιδιωτικά σκάφη και 2 ιδιώτες δύτες, με τις καιρικές συνθήκες να ευνοούν τις έρευνες για τον εντοπισμό του ψαροντουφεκά.
Διαβάστε επίσης: Επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ στο κτίριο του ΣΚΑΪ
Ταυτοποιήθηκε ο «ασθενής μηδέν» της έξαρσης του χανταϊού - Ποιος ήταν και τα σενάρια για το πώς κόλλησε
Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία των Metallica - Γεμίζει ασφυκτικά το ΟΑΚΑ
Τρομακτικό βίντεο: Ελέφαντας ξεσπά διαλύοντας αυτοκίνητα και σκοτώνοντας οδηγό φορτηγού
Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τους έκλεψαν το σκάφος, βρήκαν πού το έκρυψαν... και το έκλεψαν πίσω
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



