To Πολεμικό Μουσείο επισκέφτηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος
Ο κ. Παναγιωτόπουλος σχολίασε ότι το Πολεμικό Μουσείο αποτελεί τον βασικό πόλο ανάδειξης της βαριάς κληρονομιάς του έθνους μας και της ιστορίας των Ενόπλων Δυνάμεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Πολεμικό Μουσείο επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος όπου είχε εκτενή ενημέρωση από τον πρόεδρο του Μουσείου Αναστάσιο Λιάσκο και τον αντιπρόεδρο Νικόλαο Χιονή, για το σύνολο των δράσεων και τις ενέργειες για την αναβάθμιση και ανάδειξη του Μουσείου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον προγραμματισμό των δράσεων του Πολεμικού Μουσείου για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος σχολίασε ότι το Πολεμικό Μουσείο αποτελεί τον βασικό πόλο ανάδειξης της βαριάς κληρονομιάς του έθνους μας και της ιστορίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Tον υπουργό Εθνικής Amυνας συνόδευαν ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.
Ένας νεκρός στη Νέα Μάκρη: Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία Erminio στην Αττική - Χάος και στον Πόρο
Σενάρια ανασχηματισμού μετά τη νέα δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυξάνονται τα μέτωπα για την κυβέρνηση
Δραματικές εικόνες από τους Αγίους Αποστόλους: Δρόμοι - ποτάμια και δεκάδες διασώσεις
Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει ανασχηματισμό - «Δεν θέλω ου!» (Ep26)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




