Μαραθώνας: Πέθανε 38χρονος από αλλεργικό σοκ - Έφαγε γαρίδα
Ο άτυχος άνδρας δεν επανήλθε στην ζωή παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του πληρώματος του ΕΚΑΒ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Eνα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον Βαρνάβα Μαραθώνα το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. Ενας άνδρας, 38 ετών και πατέρας δύο μικρών παιδιών, πέθανε από αλλεργικό σοκ αφού κατανάλωσε μία γαρίδα.
Ο άτυχος άνδρας δεν επανήλθε στην ζωή παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του πληρώματος του ΕΚΑΒ και των δικών του ανθρώπων να τον βοηθήσουν.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Αφίσες φωτοκατάλυσης με το Αμφιαράειο «πολυβόλα» κατά της πανδημίας
Η είδηση έγινε γνωστή έπειτα από ανάρτηση στο facebook του διασώστη του ΕΚΑΒ και δημοτικού συμβούλου, Παναγιώτη Λάμπρου, o οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

Διαβάστε επίσης: Guardian: Αυτοί είναι οι 10 καλύτερoι προορισμοί στην Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού
Διαβάστε ακόμη
Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




