Τρεις νέοι «ύποπτοι» φάκελοι σε Θεσσαλονίκη, Λαμία και Ιωάννινα
Τρεις νέες περιπτώσεις «ύποπτων» φακέλων σε πανεπιστημιακά ιδρύματα σε τρεις διαφορετικές πόλεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Την παρέμβαση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Θεσσαλονίκης προκάλεσε ένα νέο κρούσμα «ύποπτου» φακέλου στις εγκαταστάσεις Κολλεγίου της Θεσσαλονίκης, στον αριθμό 2 της οδού Εγνατία.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ κλήθηκε ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για Χημικά, Βιολογικά και Ραδιενεργά Περιστατικά προκειμένου να παραλάβει τον φάκελο.
Ο όροφος του κολλεγίου, σύμφωνα με το thestival.gr, στον οποίο έφτασε ο ύποπτος φάκελος, έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.
Φάκελος και στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έφτασε με τα ΕΛΤΑ, στις 08:15 σήμερα, ένας ακόμη ύποπτος φάκελος από την Ινδία. Ο φάκελος έγραφε στα αγγλικά αντιπρύτανης, χωρίς να κατονομάζεται ο παραλήπτης.
Αμέσως, ενημερώθηκε η αστυνομία και σε λίγη ώρα αναμένεται να παραλάβει την ύποπτη αλληλογραφία η ΕΜΑΚ, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Για προληπτικούς λόγους τρεις υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο θα υποβληθούν σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο, ενώ ο φάκελος θα αποσταλεί στον «Δημόκριτο».
Υπενθυμίζεται ότι χθες έφτασε ακόμη ένας φάκελος στα πρώην ΤΕΙ Ηπείρου στην 'Αρτα, με παραλήπτη τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
«Κρούσμα» και στην Λαμία
Και ο πρύτανης του ΤΕΙ της Λαμίας ήταν μεταξύ των αποδεκτών ύποπτων δεμάτων που αποστέλλονται στα εκπαιδευτικά ιδρύματα από την Ινδία. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο τέτοια πακέτα έφτασαν στις 28 Δεκεμβρίου στο ΤΕΙ Λαμίας, τα οποία άνοιξαν οι υπάλληλοι του ιδρύματος και περιελάμβαναν διαφημιστικό υλικό.
Στην αρχή δεν τους προξένησε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα σήμερα, λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί, ειδοποίησαν την Ασφάλεια της Λαμίας.
Ήδη, στο ΤΕΙ Λαμίας βρίσκονται αστυνομικοί και πυροσβέστες για να παραλάβουν τους φακέλους, προκειμένου να εξεταστούν από τις αρμόδιες Αρχές για να διαπιστωθεί αν περιείχαν κάτι επικίνδυνο. Σημειώνεται ότι δεν αναφέρθηκαν συμπτώματα στο υπαλληλικό δυναμικό.
Μητσοτάκης για PosoKanei: «Όπλο κατά της ακρίβειας, real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης - Βουβός πόνος στην κηδεία της
20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



