Λάρισα: Συνελήφθη Ιταλός φερόμενος ως στέλεχος της μαφίας
Ζούσε τα τελευταία τουλάχιστον έξι χρόνια μία ήρεμη ζωή, σε σπίτι κοντά στη θάλασσα, στο Πολυδένδρι Λάρισας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στέλεχος της ιταλικής μαφίας φέρεται να ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο 63χρονος Ιταλός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 22 Μαρτίου, στο χωριό Πολυδένδρι Αγίας του νομού Λάρισας και διωκόταν με διεθνές ένταλμα σύλληψης. Είχε καταδικαστεί από ιταλικό δικαστήριο σε ποινή φυλάκισης 7 ετών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Ο 63χρονος Ιταλός υπήκοος ζούσε τα τελευταία τουλάχιστον έξι χρόνια στο Πολυδένδρι, σε ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα. Ήταν πολύ ήσυχη η ζωή του και δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα στους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού, απέναντι στους οποίους φρόντιζε να είναι ευγενικός, χωρίς, ωστόσο, να αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις. Οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν για μέρες και όταν τον εντόπισαν και πήγαν να τον συλλάβουν, αυτός παραδόθηκε, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος θα αποφασίσει για τυχόν έκδοσή του στην Ιταλία.
Διαβάστε επίσης: Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σύζυγο αστυνομικού κοντά στο σπίτι της στους Αμπελόκηπους
Δραματικές ώρες στη Βοιωτία: «Μην γίνουμε νέο Μάτι, θα καούμε ζωντανοί» - Live εξελίξεις από όλα τα μέτωπα
Δραματική κλιμάκωση στη Θέουτα: 49.000 μετανάστες σε 24 ώρες - Το μήνυμα που πυροδότησε τη μαζική έξοδο
Τι δείχνουν οι κινήσεις Σαμαρά: Σε ποιο κοινό στοχεύει και πότε θα ανοίξει τα χαρτιά του
Φινάλε για το «10 Παντού»: Συγκινητικός αποχαιρετισμός για Νίκο Στραβελάκη και Μίνα Καραμήτρου στο OPEN
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



