Ακόμη δύο συλλήψεις για τον θάνατο του Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ
Έξι συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην ταυτοποίηση και σύλληψη δύο ακόμη νεαρών, που κατηγορούνται για εμπλοκή στην επίθεση κατά του Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, που είχε χάσει τη ζωή του έπειτα από αγώνα Κυπέλλου στην Τούμπα, στην οδό Αγίου Δημητρίου, αλλά και άλλων 7 φίλων του Δικεφάλου, προχώρησε η Αστυνομία, μετά εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν από τον 3ο Τακτικό Ανακριτή.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 21 και 19 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Οι συγκεκριμένοι, όπως και οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες (τρεις συνελήφθησαν και ένας παραδόθηκε), κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απρόκλητες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, εξύβριση και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.
Ο Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ στις 27 Απριλίου του 2017, μετά τον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, φορώντας διακριτικά της ομάδας του, κυνηγήθηκε από αγνώστους στην περιοχή των Πανεπιστημίων και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα επί της οδού Αγίου Δημητρίου. Επτά μέρες νοσηλεύθηκε διασωληνωμένος, όμως δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Οι αγρότες ζητούν λύσεις και όχι «ασάφειες»: Πότε οι αποφάσεις - Το στοίχημα των «χριστουγεννιάτικων μπλόκων»
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Φένια Αποστόλου στο ethnos.gr: «Αγωνίστηκα, αντιστάθηκα και σήμερα ζω την κάθε μου μέρα σαν γιορτή»
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



