Πανεπιστημιακή αστυνομία με πτυχιούχους θέλει η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, ο διαγωνισμός για την πανεπιστημιακή αστυνομία προχωρά με γρηγορότερους ρυθμούς
Ένα σώμα από πτυχιούχους αστυνομικούς ετοιμάζεται να συγκροτήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο οι ειδικοί φρουροί που θα προσληφθούν, θα πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, ο διαγωνισμός για την πανεπιστημιακή αστυνομία προχωρά με γρηγορότερους ρυθμούς από ό,τι αρχικά είχε προβλεφθεί και θα προκηρυχθεί την επόμενη εβδομάδα.
Διαβάστε ακόμη
«Οι Ιλλουμινάτι άλλαξαν το μωρό στο μαιευτήριο»: Ο εξωφρενικός ισχυρισμός από τους γονείς στην Κυψέλη
Ασπίδα του Αχιλλέα: Εκνευρισμός στην Τουρκία για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ - «Είναι επικίνδυνη»
Ανθρώπινη εφευρετικότητα εναντίον ΑΙ: Σχεδιάστηκε μπλούζα που σε κάνει... αόρατο στις «έξυπνες» κάμερες
Νταϊάνα: 29 χρόνια μετά, γιατί η «πριγκίπισσα του λαού» δεν έφυγε ποτέ πραγματικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



