Τρίκαλα: Πιάστηκαν οι 5 δράστες που άρπαξαν συντάξεις 15.000 ευρώ
Οι 5 δράστες είχαν αρπάξει την τσάντα από το αυτοκίνητο του ταχυδρόμου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επειτα από πολύμηνη έρευνα στα χέρια των Αρχών έπεσαν πέντε άτομα που πριν από έναν περίπου χρόνο στα Τρίκαλα είχαν κλέψει τσάντα από ταχυδρόμο, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ που προοριζόταν για συντάξεις. Οπως αναφέρει το trikalavoice.gr, στις 27 Απριλίου του 2020, ο ταχυδρόμος είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του ενώ στη θέση του συνοδηγού είχε τσάντα με 15.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν σε συντάξεις. Οι δράστες άρπαξαν από το σταθμευμένο όχημα την τσάντα και εξαφανίστηκαν και από τότε οι Αρχές έψαχναν τα ίχνη τους.
Διαβάστε επίσης: Λέσβος: Επί 14 ώρες προσπαθούσαν οι Τούρκοι να προωθήσουν μετανάστες στην Ελλάδα
Επειτα από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων εντοπίστηκαν οι πέντε δράστες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες χρησιμοποίησαν για την κλοπή τρία διαφορετικά αυτοκίνητα. Το ένα εξ’ αυτών βρέθηκε και κατασχέθηκε στη Λάρισα, το δεύτερο κατασχέθηκε στο πλαίσιο άλλης υπόθεσης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και το τρίτο αναζητείται.
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




