Πάτρα: Ληστεία μαμούθ σε ηλικιωμένη - Της έκλεψαν 100.000 ευρώ
Εκλεψαν 100.000 λίρες από ηλικιωμένη στην Πάτρα - Οι Αστυνομία ψάχνει στο κοντινό της περιβάλλον🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ληστεία «μαμούθ» φαίνεται πως σημειώθηκε στην Πάτρα με τους δράστες να αρπάζουν από ηλικιωμένη γυναίκα 100.000 ευρώ, όπως καταγγέλλει η ίδια. Σύμφωνα με το tempo24.news, η ηλικιωμένη επέστρεψε στο σπίτι της στα Ψηλά Αλώνια μετά από λίγες μέρες απουσίας.
Μπαίνοντας στο σπίτι διαπίστωσε πως έχουν εξαφανιστεί 100.000 ευρώ που η ίδια έκρυβε σε σημείο που, όπως υποστηρίζει, μόνο η ίδια γνώριζε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το σπίτι είχαν κάνει «φτερά» και 8 χρυσές λίρες. Μάλιστα, το σημείο που ήταν κρυμμένα χρήματα και λίρες ήταν τα μόνα που παραβιάστηκαν ενώ το υπόλοιπο σπίτι έμεινε ανέγγιχτο.
Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Πατρών, έπειτα από την καταγγελία της γυναίκας. Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και πρόσωπα του περιβάλλοντος της ηλικιωμένης, προκειμένου να εντοπιστεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από την κλοπή.
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καραϊβάζ: Ψάχνουν τηλέφωνα σε κρατούμενους και τηλέφωνα φυλακών
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




