Dj για κορονοπάρτι στην Κυψέλη: Στον εισαγγελέα για εξηγήσεις
Ο DJ καλείται να δώσει κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην τσιμπίδα του νόμου πιάστηκε ο DJ που έπαιζε μουσική σε κορονοπάρτι την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.
Ο DJ καλείται να δώσει κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου έπειτα από την ταυτοποίηση του από τις Αρχές. Ο 55χρονος θα καταθέσει ανωμοτί για το αδίκημα της παραβίασης του άρθρου 285 του ΠΚ για τον κορονοϊό.
Διαβάστε επίσης: Κυψέλη: Ταυτοποιήθηκε ο DJ του κορονοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου
Την εντολή για να ληφθούν οι εξηγήσεις έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατόπιν εξέτασης της σχετικής δικογραφίας που συντάχτηκε από την ΕΛΑΣ.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κυψέλης, που χειρίζονται την υπόθεση, εντόπισαν τον άνδρα που έπαιζε μουσική στο πάρτι και έστησε στην πλατεία ολόκληρο επαγγελματικό εξοπλισμό με κονσόλες και ηχεία πριν από μερικά 24ωρα.
Πρόκειται για έναν 55χρονο, κάτοικο βορείων προαστίων και επαγγελματία DJ. Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει δικογραφία και κατά αγνώστων για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.
Διαβάστε επίσης: Κυψέλη: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και έσπασαν αυτοκίνητα μετά το κορονοπάρτι
Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



