Ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τα κορονοπάρτι: «Μοντέλο Κυψέλης» όπου υπάρχει συνωστισμός
Αυξημένη επιτήρηση της αστυνομίας παντού λόγω του Πάσχα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σχέδιο για την καταπολέμηση των κορονοπάρτι -και ενόψει του Πάσχα- καταρτίζει η ΕΛ.ΑΣ ώστε να αποφευχθούν οι εικόνες συνωστισμού που κυριάρχησαν το προηγούμενο διάστημα. Ετσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, τις επόμενες ημέρες επιχειρήσεις της αστυνομίας θα στηθούν σε πολλές περιοχές.
Σήμερα Τετάρτη, περιπολικά και αστυνομικοί φρουρούν την οδό Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι αλλά και την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Το σχέδιο ξεκίνησε με την πλατεία Βαρνάβα ενώ επεκτείνεται παντού. Μάλιστα, την Μεγάλη Εβδομάδα η επιτήρηση της αστυνομίας αναμένεται να είναι και πιο έντονη, με στόχο όπου υπάρχει υποψία για κορονοπάρτι, να συνοδεύεται από επέμβαση των Αρχών.
Διαβάστε επίσης: Πάσχα στις εκκλησίες: Πώς θα λειτουργούν τη Μεγάλη Βδομάδα και πώς θα γίνει ο Επιτάφιος
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην κάθε περιοχή θα ελέγχονται και οι καταστηματάρχες. Μεγάλη πρόκειται να είναι η επιχείρηση της αστυνομίας και την Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα του Επιταφίου, αλλά και το Μεγάλο Σάββατο, το βράδυ της Ανάστασης.
Σημειώνεται ότι σε ό,τι αφορά την περιοχή της Κυψέλης, οι Αρχές έχουν στο μυαλό ένα διαφορετικό σχέδιο, καθώς εκεί εντοπίστηκε ένα διαφορετικό μείγμα συμμετεχόντων στα κορονοπάρτι.
Διαβάστε επίσης: Εμβολιασμοί 30-39 ετών: Από τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού με AstraZeneca
Νύχτα κόλασης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ζημιές σε σπίτια
«Η πραγματική αξία φαίνεται στις πράξεις»: Ο βραβευμένος γιατρός που οδηγά ασθενοφόρο στη Μάνη
«Είναι καταπληκτικό παιδί»: Ο νεαρός ναυαγοσώστης που έγινε viral έσωσε και άλλους κολυμβητές την ίδια ημέρα
Τι απαντά ο Γιώργος Χατζιδάκις μετά τον σάλο: Δεν απαγόρευσα στον Μητσιά να τραγουδά τον «Γιάννη τον Φονιά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



