Υψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης της παρέλασης για την ΕΡΤ1
Αυξημένα τα νούμερα τηλεθεάσεων ανήμερα των δύο εθνικών επετείων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παραδοσιακά κάθε χρόνο ανήμερα των δύο εθνικών επετείων της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου τα ποσοστά τηλεθέασης του πρώτου καναλιού της Δημόσιας Τηλεόρασης ανεβαίνουν κατακόρυφα.
614.121 τηλεθεατές συντονίστηκαν το πρωί της Κυριακής στη συχνότητα της ΕΡΤ1 για να παρακολουθήσουν την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης ήταν 28% ενώ στο δυναμικό κοινό 18 - 54 το ποσοστό διαμορφώθηκε στο 27,3%.
Στα επιμέρους κοινά το υψηλότερο ποσοστό σημειώθηκε στους άνδρες ηλικίας 55 – 64, 42,2% και στις γυναίκες ηλικίας 45 - 54, 41,5%. Όσον αφορά στην κατανομή της τηλεθέασης με γεωγραφικό προσδιορισμό προηγήθηκε η Θεσσαλονίκη με 39,5%, ακολούθησε η Αθήνα με 31,5% ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα το μέσο μερίδιο τηλεθέασης μετάδοσης της παρέλασης ήταν 22,5%.
Το ραντεβού της Άγκυρας σε ναρκοθετημένο πεδίο: Η νέα γεωπολιτική «αρχιτεκτονική» των ΗΠΑ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που αστυνομικός παγιδεύει μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



